Bezorging in Rotterdam, Dordrecht, Gouda, Nieuwerkerk, Capelle, Ommoord, Nesselande, Schiedam, Vlaardingen en Moordrecht Vandaag bezorgd of kies je eigen bezorgmoment Verse diepvriesmaaltijden
Bezorging in Rotterdam, Dordrecht, Gouda, Nieuwerkerk, Capelle, Ommoord, Nesselande, Schiedam, Vlaardingen en Moordrecht Vandaag bezorgd of kies je eigen bezorgmoment Verse diepvriesmaaltijden

5×4 maaltijden

Dit maaltijdpakket bestaat uit:

20 maaltijden – Afval maaltijdpakket Bravo

  • Kant-en-klare diepvries verse maaltijden
  • Minimaal 6 maanden houdbaar
  • Vandaag bezorgd of kies een ander bezorgmoment tijdens het afrekenen
  • Minimale bestelwaarde is € 29
  • Gratis verzending v.a. € 59 in alle bezorggebieden

104.95

Min. bestelwaarde is 29.00 om te bestellen, je bestelling bedraagt nu 0.00.

Ontdek de voordelen van onze gezonde maaltijdpakketten: bespaar tijd en geld!

Tegenwoordig is het steeds moeilijker om gezond en lekker te eten. Met de drukke levensstijl die we allemaal hebben, is het vaak een uitdaging om elke dag een volwaardige maaltijd te bereiden. Gelukkig bieden wij de oplossing: onze gezonde maaltijdpakketten.

Bij ons kun je eenvoudig en snel gezonde maaltijden bestellen die snel bij je thuis worden bezorgd. Onze pakketten bevatten verse, hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig zijn samengesteld door onze professionele voedingsexperts. Van heerlijke salades tot complete hoofdgerechten – wij bieden een breed assortiment aan maaltijden die niet alleen gezond, maar ook ontzettend lekker zijn.

Door gebruik te maken van onze maaltijdpakketten bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. Het bereiden van een gezonde maaltijd thuis kan namelijk behoorlijk wat kosten met de prijs van verse producten, kruiden en specerijen. Onze pakketten bieden een voordelige oplossing, waarbij je verzekerd bent van een evenwichtige en voedzame maaltijd zonder dat je zelf hoeft te winkelen of te koken.

Bereidingswijze

Pan
Doe een scheutje olijfolie/kokosolie/plantaardige olie/etc in de pan en laat het opwarmen. Vervolgens maak je de maaltijdverpakking open en gooi je het in de pan. Roer goed door en breng het op de juiste temperatuur zodat het kan ontdooien en opwarmen, zodat je de maaltijd kan nuttigen.

Magnetron
In ontdooide toestand: 2 min op 750 watt.

In bevroren toestand: 5 minuten op 750 watt. Roer om op helft, dus na 2.5 minuten. 

Reviews

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Clear filters

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.